Beste bezoeker,
Beste badmintonliefhebber,

We stellen u met heel veel plezier onze nieuwe website voor, die ondertussen aan zijn 3e editie toe is!
Naast de huidige webmasters Anne Van Hout en Olivier Van Roy heeft Sven Boulanger het team versterkt en nieuw leven geblazen in ons digitaal visitekaartje.
Niet alleen willen we informatie aanbieden aan geïnteresseerden en leden, maar willen we ook een functionele tool zijn voor de actieve badmintonner, trainer, competitiespeler en bestuurslid.

In de eerste plaats is de lay-out gigantisch veranderd. We hebben geprobeerd om de website zo aanschouwelijk, toch sober, mogelijk te maken. De belangrijke items staan dan ook in de picture. Hier en daar zijn enkele kleine dingen veranderd, zoals onze kalender. Vanaf nu gebruiken we een Google Kalender waarbij iedereen onmiddellijk kan checken wanneer een bepaalde training of een vrij speelmoment zal doorgaan.

Er werden ook enkele grondige zaken veranderd zoals het ledenbeheer wat tot op heden een heikel punt was. Alle actieve leden zullen een uitnodigingsmail krijgen om een account aan te maken op onze website. Dit dienen ze slechts eenmaal te doen. Leden kunnen vervolgens hun eigen gegevens controleren én aanpassen! Alle aangepaste gegevens komen onmiddellijk bij de secretaris van de club terecht. De informatiestroom werkt dus in twee richtingen.

De overige handige tools laten we u zelf ontdekken. Geniet ervan! En hopelijk tot binnenkort op één van onze speelvelden.

Groetjes,

De webmasters,

Anne Van Hout
Sven Boulanger
Olivier Van Roy