Dit jaar wordt het provinciaal kampioenschap georganiseerd in onze eigen vertrouwde sporthal in Machelen. Competitieve badmintonspelers tot het hoogste niveau (A) zorgen voor spektakel!

Praktisch

 Misschien herinner je nog wel dat het provinciaal kampioenschap voor jeugd en senioren dit jaar ook doorging in sporthal Bosveld in Machelen. Deze keer is het echter de beurt aan het PK voor alle competitieve spelers van Vlaams-Brabant en omstreken! Het PK wordt georganiseerd op 4 en 5 november 2017 in sporthal Bosveld, Machelen. Wedstrijden worden gespeeld van 's morgens tot 's avonds.

Bamadi Aanwezig

Als gastclub voor zo een groot evenement, zullen wij ook meewerken en een aantal dingen voorzien. Zo wordt er gezorgd voor versnaperingen en spaghetti voor een zacht prijsje. Clubleden die graag een hart onder de riem willen steken, mogen een email sturen naar . Supporters zijn natuurlijk ook altijd welkom!

Inschrijven

Heb je zin om een kans te wagen, schrijf je dan zo snel mogelijk in! Inschrijven kan via de website van Badminton Vlaanderen: Inschrijfpagina.